sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Wool for WinterOlen neulonut tässä pojille talveksi välivillavaatteita. Ja se talvi tuli taas yhtä yllättäen kuin aina. Onneksi sain nämä kuitenkin valmiiksi. Projekti lähti käyntiin taas suuremmin miettimättä langanmenekkejä, ja lanka meinasi loppua sitten keskenkin tuosta isoveljen setistä. Senpä vuoksi jouduin tekemään tuohon vyötärölle suunnittelematonta extra-raitaa...

Neuletakkien malli on taas oma, ylhäältä alas, saumattomasti. Kaulan kohdalla neulos on kaksinkertaista. Lämmittää kaulaa vähän paremmin eikä vaadi kuin trikookaulurin alle pakkasilla.


Cardigan Pattern: Pyry Cardigan by MeijuKP
Yarn: Schachenmayr nomotta Extra Merino (Premium)
Needles: 3,5 mm & 4 mm.

Lisäksi tein isoveljen aiemmin tekemääni Hiippa-myssyyn Angry Birds -naaman, joka on enemmänkin sinne päin kuin ihan näköisolento...


-----

I have worked some woollen winter clothes underneath the over coats. The cardigan pattern is my own, top-down constructed. Pattern is on Ravelry now.

In addition, I have crocheted Angry Birds motif for the Hiippa Pixie which I did earlier.

6 kommenttia:

 1. Upeat villatakit (ja -housut) ja niin reippaan ja iloisen näköiset mallit! Näistä kuvista tulee hyvälle mielelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mallit olivat aika hytihyti-innoissaan päästessään ulos ilman pipoa ;). Varsinkin pieni oli sitä mieltä, että olisi halunnut jäädäkin saman tien ulos, varsinkin kun kuvauslahjukseksi sai ottaa ulos mukaan pikkuauton. ;)

   Poista
 2. Hienot takit! Mäkin aloitin juuri napillista takkia vähän oman pään mukaan, toivottavasti tulee sopiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä projektiin :). Napillinen takki on jotenkin tosi suloisen näköinen lapsella, mutta kieltämättä nyt testausten perusteella hieman haastava pukea 2-vuotiaalle ;)

   Poista
 3. Kylläpä teidän pojat ovat kasvaneet ihan valtavasti :D

  VastaaPoista

Olen iloinen kaikista kommenteista!