sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Virkistysmatkalla

Yksi kevääni kohokohtia on ehdottomasti neulekerhon virkistysmatka Tallinnaan. Asiaan kuuluu tietenkin neulomista, lankoja, kahviloissa nautiskelua, syömistä ja seurasta nauttimista. Tällä kertaa meitä oli reissussa kuusi ihanaa naista, sopivasti heti naistenpäivän jälkeen. Meillä oli jälleen hauskaa!

Laivalla saatiin ensin puoliväliin yksi villasukka vaasalaisvauvalle.


Seuraavaksi mentiin kahvilaan (Reval Café, Vene-kadulla).Sitten mentiin vähän shoppailemaan, ostin hieman kattaustarpeita, lautasliinoja ja kaitaliinoja (Zizi, Vene-katu).


 Sitten mentiin jälleen kahvilaan (Josephiné Chocolaterie, Vene-kadulla).

Sain sukankin valmiiksi ja toisen hyvään alkuun.Ja kahvilasta mentiin tietenkin syömään (Clayhills, Pikk 13, hyvät isot Tapas-annokset, vähän pienemmät, mutta maukkaat pääruuat, kaikille löytyi jotain ja tietenkin jälkkärit päälle).

Ja sitten löntysteltiin takaisin laivalle, sain sukkaparin valmiiksi ja aloitin uutta vauvasukkaa.


One of my absolute favorite highlights in the spring is the knitting club ladies' trip to Tallinn. We knit, sit in the cafés, eat well and enjoy of each other company. We had great fun!

10 kommenttia:

 1. Otitteko tällä kertaa yhteiskuvaa kaikkien ostoksista?

  Ainakin olette syöneet, mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteiskuva jätettiin ottamatta. Sitä kyllä suunniteltiin yhdessä vaiheessa, mutta jäi ottamatta. Oltiin ilmeisesti niin täynnä, ettei jaksettu miettiä, miten asetella pussukat. ;)

   Poista
 2. hupsu..skkia reissussa :O kauniita kyllä mutta mie en malttas noilla eväillä kyllä neuloa ollenkaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, neulominen on ihan parasta myös näissä reissuissa neulekerhon kanssa, kun sen saa tehdä rauhassa ilman lapsia. ;) Kahvilassa pystyy ihan luontevasti neulomaan, mutta ruokaravintolassa pidetään sitten neuletyöt tiukasti laukussa. Ja laivalla - mitä muutakaan tekemistä siellä on kuin neulomista ;).

   Poista
 3. Olisiko hyviä vinkkejä Tallinnan lankakaupoista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa lukea edellinen matkaraporttini Karnauluksista: http://meijunoma.blogspot.fi/2012/04/some-serious-yarn-shopping.html
   Karnaluks toimittaa myös Suomeen (toim.kulut noin 10 eur), mutta internet-sivuilla (www.kl24.ee) ei ole koko lankavalikoimaa. Häpeäkseni täytyy myöntää etten muissa kaupoissa lankaostoksilla Tallinnassa ole käynyt. Sieltä löytyy kyllä vironvillojakin myyvä kauppa jossain, mutta ne langat eivät oikeastaan ole mieleeni, niin en ole käynyt.

   Poista
  2. No mutta kiitos tästä!:) Olen muutaman viikon päästä lähdössä käymään Tallinnassa niin pitää piipahtaa ainakin tuolla Karnauluksissa!

   Poista
  3. Ja kaupan nimi oli Karnaluks - omaan tekstiini oli hypännyt vahingossa ylimääräinen u. Osoite on K.A. Hermanni 1, taksikuskit tietää Karnaluksin nimeltä ja sinne on myös kävelymatka satamasta. Sisäänkäynti on oudossa rappukäytävässä, la aukiolo on 9-15 (ainakin ollut).

   Poista

Olen iloinen kaikista kommenteista!