Looking for inspirationOlen nykyään laiska ompelija, kun se vaatii siirtymisen työhuoneeseen ja ryhtymisen erikseen hommaan eikä se ole yhtä helppoa aloittaa kuin neuleen ottaminen käteen. Ostin Eurokankaasta silti näitä Amy Butlerin Love-malliston ihania kankaita, kun hintoja oli alennettu, jos vaikka ompeluinspiraatio iskisi. Tarkoituksena on saada näistä kankaista jotain ihanaa aikaiseksi.Ompeluinspiraatioksi tein myös tämän herkullisen Cupcake-neulatyynyn, ohje löytyy kirjasta Neulo, virkkaa, kirjo jämälangasta! (Sanna Vatanen, WSOY).

I have some sewing projects in mind, but it is sometimes difficult for me to start sewing, I am too lazy for that. It is more easy to sit on the couch and knit. For inspiration I bought some beautiful Amy Butler Love -fabrics and crocheted this lovely Cupcake for pins. Cupcake pattern is from a book Neulo, virkkaa, kirjo jämälangasta! (Sanna Vatanen, WSOY) in which there are beautiful patterns for left over yarns.

Kommentit

  1. Sma homma, ompelulaiskuus vaivaa. Ehkä se tästä, kesämekkoja ompelee paljon mieluummin kuin talvivaatteita, eli toivoa on :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit