Easy as it is(Photos by Tanu K.)

Uusi neuletakkimalli on valmiina. Tämä on ihan helppo tehdä (jos osaa tehdä palmikkoneuletta). Ja tämä on ihana päällä, pehmoinen ja lämmin. Olen tyytyväinen :). Neuletakki on jälleen saumaton (kuinkas muuten), sivusta sivuun tehty, yhtenä kappaleena. Hihat tehdään ylhäältä alas suljettuna neuleena. (Ja jälleen blogger kiusaa näitä kuvia, klikkailemalla suuremmaksi ne näkyy selvemmin.)

Ohje löytyy Ravelrysta (suomeksi, englanniksi sekä ihan pian portugaliksi ja ranskaksi).

Pattern: Easy Cardigan by Meiju
Yarn: Austermann Alpaca Silk, Brown 0007
Needles: US7 (4,5 mm)

---

My new design, Easy Cardigan! I am happy! This cardigan is worked simply and seamlessly from side to side. You can adjust the size quite easily, if you are between sizes and want bigger front/back pieces. Sleeves are worked in the round from shoulder top to down, sleeve length can be altered as you wish. I have a friend in Ravelry, who is translating this pattern in Portuguese and French, also. Those translations are available soon.

Kommentit

 1. Ihana! Taitaa olla ensimmäinen neule, jota ihan tosissani harkitsen ensimmäiseksi isoksi neuletyöksi itselleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ;). Tämä on tosissaan helppo tehdä, ja nopeakin, kun muotoilu on niin yksinkertainen. Laita siis vakavaan harkintaan ;)

   Poista
  2. Niin ja en tainnut mainitakaan, että ohje löytyy myös siis suomeksi. :)

   Poista
 2. Voi miten ihana! Ja ihanan värinen... voi että, pitäiskö sortua ohjeeseen :O)
  Jos en läydä juuri samanmerkkistä lankaa, niin onko sinulla suositella esim. Dropsin langoista jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun yksi testineuloja teki tämän Dropsin Limasta (65% villa, 35 % alpakka). Eli luulisin sen ainakin käyvän tälle projektille hienosti :).

   Poista
  2. Mä meinaan kokeilla tätä ohjetta, kun on niin kivasti erilainen! Mun käsialalla harkitsen sitä Dropsin Nepal-lankaa, se varmaan täsmäis tiheyteen. On kanssa villa-/alpakkalanka, suhteita en muista.

   Poista
 3. Aivan superhieno! Ihanan rennon näköinen myös noin auki. Tykkään! Ja edelleen ihmettelen millä ajalla teet näitä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Mä laskin just, että neulon ehkä keskimäärin 2 h/päivä (samalla, kun katson telkkua/pojat leikkii), vk-loppuisin ehkä enemmän. Sillä ajalla ;).

   Poista
 4. Hieno! Samalla kerron, että blogistani löytyy tunnustus sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenpas mä huono vastailemaan näihin kommentteihin, vaikka juuri joskus vuoden alussa ajattelin, että nyt ryhdyn vastailemaan jokaiseen kommentiin. Kiitos tunnustuksesta :) Olen huono reagoimaan niihinkin, mutta kiitän ja kumarran :D

   Poista
 5. Ihania neuleita koko blogi täynnä, uusi lukija ilmoittautuu! Taidanpa ottaa tuon uusimman villatakin työn alle saatuani edellisen työn, palmikkomekon, pois puikoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ja tervetuloa! SAmat sanat sinulle kuin Vi:lle, eli yritän ryhdistäytyä kommentteihin vastaamisessa, enkä viivytellä kolmea kuukautta ;). Oletko saanut Easy Cardiganin jo puikoille?

   Poista
 6. Pujoliivi-blogista bongasin tällä ohjeella tehdyn neuleen ja ihastuin. Tää on niin hieno!!! En taida malttaa olla neulomatta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tervetuloa tänne! Olipa hauska sattuma, että bongasti tämän toisen blogin kautta. Piti itsekin käydä oikein katsomassa, kun en Pujoliivi-blogia tunne aiemmin. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit