Vilho CardiganYarn: Garnstudio DROPS Alpaca, color Camel (302)
Needles: 3 mm

Vauva sai päälle myös jotain itse suunniteltua. Tämä neuletakki on ollut kätevä nyt kun syksy on ollut harvinaisen lämmin ja villahaalaria ei ole vielä tarvinnut pukea päälle joka säälle. Vauva on tarjennut vaunuissa tämä päällä ja peitto jalkojen päällä. Nimen neuletakki sai yhdestä vauvan nimisuunnitelmista, mutta vauvasta ei nyt kuitenkaan taida tulla Vilhoa. Neuletakista tuli. :)

Tämä on saumaton, ylhäältä alas neulottu takki, helppo ja yksinkertainen myös aloittelijan tehdä.


Tein myös sinisen mallikappaleen puuvillalangasta. Tässä harmitti se, että toinen kerä oli selvästi liasta viallinen. Siinä oli tummia lankaan kuulumattomia likaraitoja, jotka eivät lähteneet tahranpoistoaineellakaan. Olen ostanut langan niin kauan sitten, että en edes muista mistä olen sen hankkinut. Täytyy silti maahantuojalle huomauttaa. Lisäksi lanka kiertyi harmillisesti, mikä vaikutti pingotuksen jälkeenkin valmiiseen tuotokseen.----

Baby got something that I designed myself. This cardigan has been very handy, as the autumn has been unusually warm and baby has not needed anything else but blanket on his feet as he has slept outside. Vilho is a Finnish boys name, a name that we considered for baby, however he gets a different name now. The cardigan got the name Vilho.

This is seamless top-down cardigan, easy for beginners too.

The blue version is from cotton-yarn. However I was disappointed with the yarn. One skein was really dirty, I could not get the stains off in washing machine and with stain removal liquids. In addition, the yarn biased a lot, the cardigan twists to the right weirdly. 

Kommentit

 1. Kiva takki. Sinisenäkin söpö. Niin on vauvelikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Vauveli on vähän huutanut viime päivät, lieneekö koliikkia :/

   Poista
 2. Ihastuttavan suloinen malli todella kauniilla neuletakilla! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit