Kuulumisia, puuh!


Me ollaan muutettu. Pari viimeistä viikkoa olen pakannut ja lajitellut tavaroita. Neuletyöt ovat odottaneet, paitsi yksi helppo terapianeule, jonka olen iltaisin ottanut muuttoahdistukseen. Nyt ollaan jo uudessa kodissa, tavarat levällään, hakevat paikkojaan, uusia kalusteita täytyy ostaa. Tänään järjestin langat, ja kerin pari vyyhtiä kerälle, jos ahdistus vähän helpottaisi. Ja kyllä se vähän helpotti, vaikka osa langoista lojuu edelleen epämääräisissä nyssyköissä siellä täällä. Uutta kotia on kiva laittaa, mutta yleinen sekasorto vähän stressaa. Mutta kyllä se tästä vähitellen. (Meillä ei netti toimi ja nytkin hoidan bloggaamisen kännykällä.)

Olethan huomannut Villavyyhdin Suuren Suomalaisen Neulekerhon? (www.villavyyhti.fi/kerhot/suuri-suomalainen-neulekerho) Olen mukana suunnittelijana ensimmäisessä kerhopaketissa. Kerho on myynnissä maaliskuun loppuun asti ja paketit postitetaan huhti-kesäkuussa. 

P.s. Neulojien yön arvonnan arvoin yön jälkeen, voittaja löytyi tällä kertaa Facebookin puolelta. Unohdin näköjään ilmoittaa asiasta täällä, voittajalle ilmoitin henkilökohtaisesti. 

Kommentit

Suositut tekstit