Glazed Pecan Hoodie(Kuvat Tanu Kallio Photography)

Katsokaa millainen väri! Ei voi kuin olla onnellinen, kun voi pukeutua tällaiseen väriin, joka kiiltää valossa ja elää. Ja tietenkin, jos tämä ei ole sinun värisi, voi tehdä jollain toisella värillä.

Glazed Pecan on värin nimi ja lanka on Madelinetosh tosh merino dk. Tosh Merino on yksisäikeinen lanka, joka toimi tässä neuleessa täydellisesti. En oikein osaa sanoa tästä muuta. Yksinkertaisia palmikoita, sileää ja ainaoikeaa. Väri näkyy näin parhaimmillaan. Huppari on saumattomasti neulottu, se aloitetaan hupusta päälaelta luoden virkkaamalla apulangalla silmukat (engl. provisional CO), kaarroke ja hihasaumat ovat tuttua raglania, neule jaetaan taskuihin ja ainoastaan taskunvuorit täytyy ommella lopuksi neuleen takaa kiinni.

Ohje on Ravelryssa alessa toukokuun ajan alekoodilla MADMAY (-25%). Ja Facebookin puolella on ohjearvonta tästä ohjeesta, aikaa osallistua su 11.5. asti.

Pattern: Glazed Pecan Hoodie by Meiju K-P (Ravelry)
Yarn: madelinetosh tosh merino dk
Needles: US 7 / 4,5 mm

This pattern is on sale until the end of May with coupon code MADMAY (25% off).

Beauty is simple knits and lovely cables. This hoodie is seamlessly constructed from top-down, casted on from the hood with provisional CO and yoke shaped with raglan increases. Only seaming you have to do is to sew down the pocket linings when finishing. See more details on pattern's Ravelry page. 

Kommentit

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit