Raitoja ja turkoosia
Tämän puseron tein täysin tuon turkoosin takia. En ole mikään sinisen ystävä poikien vaatteissa, mutta tässä mallissa tuo petroolinsinisen, turkoosin ja valkoisen yhdistelmä miellytti silmää. Lisäksi puseron malli oli kiva ja se oli nopea neuloa. Ja lanka oli todella miellyttävää neuloa. Tämä on yksi bambulangoista (bambua 70 %, puuvillaa 30%), jolle annan lähes täydet pisteet. Lanka ei haaroitu, pysyy puikoilla ja neulontajäljestä tulee siistiä.

Edelleenkin, inhoan neulesaumoja ja tein alaosan suljettuna neuleena. Hihatkin olisi voinut takaosaan tehdä raglankavennuksin kiinni suoraan tasona takakappaleen kanssa, jos olisi ollut järkevä, mutta tein ne nyt erikseen. Hihan alaosa on myöskin tehty suljettuna neuleena sukkapuikoilla. Kivat hihat - niissä on riittävästi väljyyttä vauvalle, ja tykkään noista eturaglansaumojen napituksista joiden ansiosta pusero on helppo pukea päälle.

Tässä 1-vuotias esittelee polvikävelyään, joka on hänen tavallisin etenemismuotonsa. Seisominen ilman tukeakin onnistuu jo, mutta kävelemään ei olla vielä normaalisti jalkapohjat maassa lähdetty, kun näin polvillaankin pääsee eteenpäin. :)Malli: Model C by Hjertegarn (Raidallinen raglanpusero, Suuri Käsityölehti 7/2010)
Lanka: Hjertegarn Blend Bamboo; turkoosi (731), petroolinsininen (8029), valkoinen (0075)
Puikot: 2,5 mm ja 3 mm.
Muut tarvikkeet: 6 nappia.

Kommentit

 1. Hieno neule ja minusta ihanat värit.

  VastaaPoista
 2. Aivan upea paita ja värit ovat todellakin ihanat!!! Itse rakastan turkoosia, mutta tummansininen on ollut jo pitkään hieman pannassa. Ehkä se johtuu tummansiniähkystä sekä itsellä teinivuosina että esikoisen alkuaikojen tummansinipainotteisesta sekä sisä- että ulkoiluvarustuksesta. Nyt jo pystyn yhdistelemään tummansinistä muiden värien kanssa. ;-)

  VastaaPoista
 3. Kaunis pusero ja kauniit värit!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista!

  Henna: Tuo sininen oli tässä väriyhdistelmässä tosi kiva, varsinkin, kun se nimenomaan oli petroolinsininen eikä ihan perustummansininen.

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva paita ja ihanan värinen :) mulla turkoosi on ollut jo pitkään lempivärejä :) Suloinen on mallikin ja saman ikäinen kuin meidän nuorimmainen :)

  VastaaPoista
 6. Tästä tuli kyllä tosi upea. Värit on kauniit ja poika suloinen. Hmm, ehkä mä teen jonkun vastaavan kesäksi, vihreä-valkoisena?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit