Meijun oma arvonta!Blogini on kerännyt kiitettävästi uusiakin lukijoita, tervetuloa kaikille uusillekin lukijoille! On aika järjestää pieni arvonta. Mietin pitkään, mitä ihmettä keksin arpajaisvoitoksi ja neulekerhoystävien vinkistä päätin, että lankaahan sen voiton täytyy olla.

Kommentoimalla tähän postaukseen, olet mukana arvonnassa yhdellä arpalipukkeella. Klikkaamalla itsesi blogin lukijaksi tuosta sivupalkista, lunastat toisen arpalipukkeen. Linkin arvonnastani saat levittää halutessasi blogissasi, näin lunastat kolmannen arpalipukkeen. Kerro kommentissasi, monellako arvalla olet mukana.

Ihan näin helppoa se ei kuitenkaan ole: kerro kommentissasi oletko satunnainen vai vakituinen kävijä blogissani, neulotko/ompeletko itse ja kuvaa vähän millainen neuloja/ompelija olet ts. millaisista käsitöistä pidät eniten. Ja vielä yksi pyyntö, kerro hyvä blogivinkki: jaa kommentissasi jonkin kauniin ulkomaisen/kotimaisen neule-/käsityöblogin osoite!

Menikö liian vaikeaksi? Toivottavasti ei ;). Onnea arvontaan!

Ja ai niin, tietenkin se palkinto. Se on tuon edellisen postauksen töistä jäänyttä jämälankaa, vajaat 7 kerää ihanaa fuksianpunaista Schachenmayr nomotta Extra Merino Big:iä. Siitä saa ainakin kaulurin ja pipon, tai lapaset. Arvontaan on aikaa osallistua lokakuun loppuun asti.


Kommentit

 1. Kaksi arpaa, kiitos! Olen vakituinen lukija, enimmäkseen neulon sukkia ja pipoja. Ostan silti jatkuvasti lankoja neuletakkeja varten ;) Ompeleminen on vähäisempää, mutta kohta on tarkoitus hurauttaa useammat verhot ja tyynynpäällisiä. Blogivinkiksi vaikkapa tämä (olen viime aikoina löytänyt montakin uutta kivaa blogia): http://www.tyttokylmanmaan.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kaksi arpaa minulle myös :)

  Olen vakituinen lukija ja ihan kuin Satu, neulon eniten sukkia ja pipoja. Kauluritkin onnistuu ja villapaitoja en uskalla vielä edes kokeilla. Ehkä joskus... Ompelua ja virkkausta harrastan enemmän.

  Multa kaksi blogivinkkiä:
  http://polkadotjes.blogspot.com/

  http://sixandahalfstitches.typepad.com/six_and_a_half_stitches/

  VastaaPoista
 3. Iik, ihana palkinto :D Mukana kahdella arvalla!

  Liityin blogisi lukijaksi jokin aika sitten, kiitos tervetulotoivotuksesta. Neulon innokkaasti ja opiskelenkin tekstiilialaa, blogivinkkinä mainitsen oman neuleblogini Villaviidakon, tervetuloa lukemaan ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanan väristä lankaa! :D Ja lankojahan ei voi olla koskaan liikaa! ;D Liityin lukijaksi jokin aika sitten, kun näin täällä mielenkiintoisia käsitöitä!;D Kaksi arpaa siis! Ja itse teen kaikenlaisia käsitöitä! ;) Blokivinkkina www.delffi.vuodatus.net :)

  VastaaPoista
 5. Satunnainen lukija, eksyin tänne Sukkasadon Perunalaarin kautta. Yksi arpa siis toistaiseksi, katsotaan jäänkö vakilukijaksi ;-).

  Tykkään neuloa, virkata ja ommella. Ominta alaa on kaikenlaiset jämä- ja hyväntekeväisyysprojektit, sukkia ja pipoja neulon kaikkein mieluimmin. Ompeluksissa rajoitun paljolti kasseihin ja pusseihin. Yksi ihana blogi on Napit puuttuu osoitteessa http://napitpuuttuu.blogspot.com . Oma blogini löytyy vuodatuksen puolelta http://tiiq.vuodatus.net, mutta se on kyllä tylsä ja ruma :-D.

  VastaaPoista
 6. Kolme arpaa, kun on niin ihanaa lankaa. :-)

  Vakilukijana muutaman kuukauden ollut.

  Neulon ja ompelen. Neuleisiin on helpompi tarttua ja omistan Virkkuukoukkusen rintaneulan, jossa lukee "Minulla on neuloosi.". Neulon lähinnä lapsille pipoja, lapasia, sukkia, neuletakkeja ja -paitoja sekä aikuisille sukkia, pipoja ja lapasia. Silloin tällöin myös jotain isompaa. Ompelen käyttövaatteita sekä itselleni että lapsille. :-)

  Blogivinkkinä oma blogini, jos et ole vielä sattunut siellä käymään (hih): sulosointula.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Mukana kolmella arvalla :)

  Vakikävijä, jolla harvemmin aikaa kommentoida, lukea on helppo lapsenkin kanssa. Neulon ja ompelen, ihan menee fiiliksen mukaan, joskus iskee pahemman luokan neuloosi eikä silloin voi mitään ommella. Ja toisaalta ihan kummasta vaan on kyse, niin kun inspiraatio iskee, niin sillon on tehtävä :D Enemmän pieniä ja nopeita töitä kun jotain isompaa. Mieli tekis itselle neuletakkia tms, mutta tähän asti olen tyytynyt mekkoon tytölle tms tai pienempiin töihin.

  Linkkivinkki:
  http://madebymiahansen.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Mukaan kahdella arvalla, lukija olen ollut jo aiemminkin.
  Itse olen sekalainen käsillätekijä, kaikkea pehmeää puikoilla ja ommellen.
  Blogivinkkinä vaikkapa Aulin blogi, jossa myös arvonta meneillään: http://virveriikka.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. Kolmella mukana! Laitan itseni lukijaksi ja linkitän omaan blogiini. Käyn täällä vakituisesti, mutta kommentoitua tulee hävyttömän harvoin.

  Neulojana olen satunnainen ja huonohermoinen :D Pidän kyllä perheeni villasukissa, mutta muuten... käsitöissä olen vähän sellainen sekatyömies, teen mitä milloinkin.

  Mä pidän monesta blogista, mutta tämä on yksi ihanimmista: http://dronningmaudsgate.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Uusi lukija, arvontalinkin kautta tänne löysin ja näyttää niin herkulliselta että jään lukijaksi. :) Ompelen enimmäkseen lastenvaatteita, neulottua tulee satunnaisesti mitä milloinkin.

  VastaaPoista
 11. ekakertaa tulin käymään blogissasi.. enimmäkseen neulon ja virkkaan joskus sattumalta ompelen enimmäkseen jotain tilkkutöitä tms..

  VastaaPoista
 12. Uusi lukija- eksyin toisen blogin kautta :)

  Virkkaan, kudon ja näprään kaikenlaista. hidas työssäni mutta sitäkin siistimpää on jälki sitten :)
  Askartelen, helmeilen, mineilen vapaa-ajan puitteissa..

  En mä nyt tähän yht'äkkiä blogin nimeä muista.. Mä ku meen aina tolta hallintapaneelin kautta niin ei jää nimet mieleen...

  VastaaPoista
 13. Eksyin blogissesi äsken ekaa kertaa, toisen blogin kautta mutta kiva että eksuin tänne. :)

  Olen tehnyt joskus hansikkaat, kaulahuivin ja muita virkkaustöitä nyt viime aikoina en ole kamalasti puuhastellut lankakerän parissa. Tykkään kamalasti piirtämisestä, korujen teosta ja käsillä tekemisestä. Olisi kiva taas tehdä enemmän käsitöitä langankin parissa. Mummini voisi opettaa minua!

  Mäkään en nyt tähän hätään mitään bloginnimeä muista. :S

  Olen mukana kahdella arvalla

  T: Annika
  annika@esajokinen.net
  yhteydenotot sähköpostiin

  VastaaPoista
 14. Vakituinen lukija täällä!
  Enimmäkseen neulon, eniten sukkia yms. pieniä juttuja, mutta myös isompiakin projekteja on työn alla. Ompelen tosi vähän, se vaatiin multa niin paljon keskittymistä, että ei ole niin mieluista.
  blogivinkkiä ei ole tähän hätään heittää.

  VastaaPoista
 15. Heipsan! Mukaan arvontaan kahdella arvalla! Olen vakituinen lukija, tosin vasta perunalaarin kautta tänne hiljattain löysin.

  Itse näpertelen kaikenlaista, minkä aikataulu ja pienet pojat sallivat. Nykyisin tartun usein puikkoihin,koska ompeleminen vaatii (minusta) enemmän aikaa ja keskittymistä. Olen kuitenkin huomannut, että koettelen usein hermojani/rajojani eli kokeilen uusia tekniikoita ja neulemalleja mieluumin kuin teen niitä vanhoja, vaikka hyväksi havaittuja olisivatkin.

  Blogivinkkejä:
  http://caorann.blogspot.com/
  http://irinkaitseteossa.blogspot.com/

  ...ja heitetään nyt itsekkäästi oma blogikin http://somethingwhiteandblue.blogspot.com/

  VastaaPoista
 16. Satunnainen kävijä täällä, ennenkin olen tainnut vierailla, nyt en muista mistä jöhkaannuin. Kudon tai virkkaan päivittäin, aina sohvalla istuessani, sukat, lapaset, pipot, mekot ja takit ainakin, pääasiassa lapsilleni. Melkoisen aktiivisesti ompelenkin, lähinnä applikoituja lastenvaatteita.

  Linkkivinkkinä tuli mieleen mm huoparuokia esittelevä herkullisetajatukset@blogspot.com.

  VastaaPoista
 17. Uusi lukija, joka löysi blogin monen mutkan takaa. Itsekin neulon pääasiassa pipoja ja kaikkea mihin inspiraatio riittää :D

  VastaaPoista
 18. Mukana kahdella arvalla. Satunnainen kävijä olen ts sattumalta löysin, mutta varmaankin blogisi liittyy nyt seurattavien laajaan kategoriaan. Itse sekä neulon ja ompelen, pääasiassa lapsilleni. Nyt kun on kahden pojan jälkeen tyttökin niin kaikkea tyttöväristä suunitteilla. (Aikaa on vaan vähän naftisti.)
  Tykkään mm tästä blogista:
  http://neulovanarttu.blogspot.com/

  VastaaPoista
 19. Hello! Ja kiitos, kun korjasit asetuksia :)
  Käyn aina välillä lukemassa blogiasi, seuraan tätä Blogilsitan kautta, joten olens ieltä kautta lukijasi. Kolmella siis mukana.
  Eniten neulon ja sukkia, välillä jotain muutakin. Ompelua yritän epätoivoisesti, mutta se ei ole mikään vahvuus minulla.
  Mielestäni hvyä blogi on Susun silmukat / http://anjalin.vuodatus.net/ Susulta saa hyviä vinkkejä vaikka mihin neulomiseen liittyvään, tykkään hänen blogistaan, koska häneltä on helppoa pyytää apua.

  VastaaPoista
 20. Satunnainen kävijä, josta tuli saman tien vakituinen ihailija! :)

  Neulon, ompelen, virkkaan, teen hopeakoruja ja kokeilen mielelläni kaikkea käsitöihin liittyvää. Useimmin puikoilla on neuletakki tai jotain asusteita. Olen kai aika käytännöllinen neuloja, eli teen tarpeeseen ja yritän valita sellaisia värejä ja malleja, että valmiilla neuleella olisi oikeasti käyttöä ja pitkään.

  Blogisuosituksia vaikkapa näistä:

  http://ilukuduja.blogspot.com/
  http://ignorantblissknits.blogspot.com/

  VastaaPoista
 21. Niin, ja olen siis mukana kahdella arvalla. :)

  VastaaPoista
 22. Kiitos kaikille osallistuneille, laitetaan arvonta säppiin NYT. Arvonta on päättynyt, voittaja julkistetaan ihan pian!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit