Syksyssä...

... ja viilenevissä päivissä (vaikka kamalasti tuo ilma ei vaan tunnu viilenevän) parasta on, että saa laittaa päähänsä pehmeän lämpimän pipon ja lämpimän kaulurin tai huivin.Pipon malli on oma kehitelmäni. Halusin tehdä vähän pitemmän pipon, mutta en kuitenkaan kovin löysää mallia, sillä ne eivät jotenkin pysy päässäni. Pitemmän pipon etu on se, että siinä riittää takaraivollakin tilaa, jos haluaa vaikka pitää hiuksensa kiinni hiussoljella pipon alla - pipon voi ikään kuin kerätä rypyille takaraivolle. Ja tämä joustaa hyvin niin, että se toimii hiukset kiinnikin. Tein myös samalla mallineuleella paksun lämpimän kaulurin, josta tulee parempi kaveri tälle pipolle kuin osassa kuvista oleva ohut kauluri. Tulossa on pipon ja kaulurin ohje, ne on saatavilla kunhan saan ne vain kirjoitettua.

Ohuempi kauluri on Rinkula, jämälankojen tuhoamisessa syntynyt viritys. Siitä tuli vähän liian ohut ja kevyt, sillä lanka loppui kesken. Malli on omasta päästä hätäisesti syntynyt tuotos.

Hat and bigger collar
Pattern: Hiutale by MeijuKP (pattern coming soon)
Yarn: Lane Cervinia Le fibre nobili Super Tajmahal
Needles: 3 mm & 4 mm


Smaller collar
Pattern: Rinkula by MeijuKP
Yarn: Lane Cervinia Le fibre nobili Merino Superfine
Needles: 3,5 mm


Kommentit

 1. Kaunis setti! Pitsi ja palmikot sopivat todella hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 2. Suloinen setti! Tulispa jo sitä lunta...

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Taru, Vilma ja Emma :) Pitsi ja palmikot mätsää tässä tosiaankin kivasti keskenään, pipo on kevyt, mutta tarpeeksi lämmin. :)

  VastaaPoista
 4. NeoBux is a very recommended get-paid-to website.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit