Kööpenhamina kahdessa vuorokaudessa


Tästä blogista on tullut näköjään matkapäiväkirja. Ei hätää, käsitöitä ei ole unohdettu, kesken on monta työtä ja valmistunutkin yksi, joka vain pitäisi ehtiä kuvata.

Mutta mitä ehtii Köpiksessä kahdessa vuorokaudessa? Shoppailla (kävelykatu Strøget tuli tallattua tarkkaan läpi), istua kahviloissa, shoppailla lisää, nauttia shampanjaa ja kuohuviiniä, shoppailla, nauttia Smørrebrødia (tanskalaisten kansallisruokaa), istua iltaa, syödä rauhassa kenenkään keskeyttämättä tai riehumatta ruokapöydässä. Kun kolme äitiä lähtee reissuun, nautitaan lapsettomasta vapaa-ajasta, ikävöidään pikkuisen kotijoukkoja, mutta muistetaan nauttia vapaa-ajasta. Shoppailun lisäksi ehdittiin käydä Dansk Design Centerissä, joka oli pieni pettymys matkaoppaan kuvaukseen nähden (ei siellä ollut juurikaan nähtävää, odotin enemmän mööbeleitä, nyt oli enimmäkseen muotisuunnittelijoiden tuotoksia, eikä niitäkään paljoa). Ehdittiin myös kävellä katsomaan Pieni Merenneito -patsasta, Köpiksen kuuluisinta nähtävyyttä. Ja ehdittiin jälleen istua kahviloissa.


 


Matkassa minulla oli mukana vain kännykkäkamera, joten kuvien laatua ei voi kehua. Mutta en jaksanut ottaa järkkäriä mukaan matkaan, kun tiesin käsien täyttyvän shoppailusaaliista. ;)

Täydellinen viikonloppubreikki :). Kotijoukoille tuotiin tietenkin tuliaisiksi Legoja.

Kommentit

Suositut tekstit