Hauskaa Vappua!


(Photos by Tanu Kallio)

Sieltä se kevät yrittää vähitellen tulla, melkein olin jo vaipunut epätoivoon. Valo tekee ihmeitä, mieli virkoaa ja jaksaakin kaikkea taas paljon enemmän. Ja pienimuotoiset Vappujuhlatkin meillä on illalla, ja sinne paistoin munkkeja! Lapsetkin odottaa niitä (siis juhlia ja munkkeja) innolla.

Tämän huivin tein valmiiksi jo aiemmin kevättalvella. Ihana malli, kauhean mukava, kun se on molemmilta puolilta ihan samanlainen. Ei ole väliä miten päin sen kaulallensa heittää. :)

Pattern: Marin by Ysolda Teague
Yarn: Austermann Royal, Grey 0011
Needles: 4 mmViimeiseksi on tietenkin näytettävä vielä mieheni minulle eilen tuomat vappukukat. Ihania, eikö totta?! ;)

Hauskaa vappua!


---

Spring is finally here, I am so happy. The light is so strong and days are longer. We have small 1st of May parties tonight, my children are waiting it eagerly.

This scarf pattern is brilliant, it is similar on both sides. Simple and fun, you do not have to think how you throw it on you. :)

And the final picture are the 1st of May "flowers" that my husband brought to me yesterday. Aren't they beautiful?! ;)

Happy 1st of May!Kommentit

 1. Hei vaan, huivissa on kiva rakenne ja reunakin on tosi kaunis. Minulle tulisi varmaan kiusaus neuloa lisää samaa mallia, eri värisinä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, näitä tulee kiusaus tehdä muissakin väreissä. Tuota lankaakin meni vain 2 kerää! Reuna on ihana ja käytännöllinen, monen neulehuivin ongelma on, että reuna käpristyy eikä pysy muodossaan, tässä ei ole sitä ongelmaa.

   Poista
 2. Aivan ihana huivi! Jälleen kerran upeaa työtä :) Siitäkin syystä otin osaa Costumen "Kehu kaveria" -kamppikseen ja heitän sinulle tämän kehu-haasteen :) http://siveltimella.blogspot.fi/2013/05/costumen-kehukuukausi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tosi otettu näistä kehuista, KIITOS! Palaan jatkokehujen kanssa asiaan, nyt bloggaan puhelimella, joten vähän hankalaa tässä tehdä linkkejä yms. ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit