Waiting for Spring
(Photos by Tanu K.)

Olisiko se kevät jo täällä? Ainakin lasten kanssa olen ihan kyllästynyt tähän kurahousukeliin. Tästä tuli keväänodotusneuletakki, tätä neuloessa mietin, että se kevät ei tule koskaan. Nyt tämä on jo päässyt käyttöön, on erittäin kelpo vaatekappale kevättrenssin alle. Ja kyllä, kuvissa näkyy vauvamahani, syksyllä olemme jo viisihenkinen perhe. :) Siksi näissä kuvissa esiintyy veljeni avovaimo enimmäkseen, S-koon neuletakki istuu paremmin hänen päällään, minulle se on jo vähän pieni (sitä suuremmalla syyllä odottelen nyt jo kesää ;) ).

Malli on jälleen ylhäältä alas neulottu, ilman saumoja raglan-hihoilla. Tein vähän erikoisemmat palmikot tällä kertaa, tarkkasilmäiset huomaavat, että palmikoissa on myös helmineuletta. Muuten malli on aika yksinkertainen toteuttaa, ja helppo mallittaa oman kokoiseksi, kun se tehdään ylhäältä alas. Sitä voi kokeilla päälle matkan varrella helposti.

Tästä on tarkoitus kirjoittaa ohje, mutta nyt on vasta koeneulonta käynnissä. Ohjeen olen kirjoittanut vasta englanniksi (tarkoitus olisi tehdä myös suomenkielinen versio), mutta testineulontaan on nyt saatavilla vain englanninkielinen versio. Jos olet kiinnostunut testineulonnasta, ilmoittaudu minulle Ravelryn kautta. Lisätietoa testineulonnasta olen laittanut tänne ja tänne.

Pattern: Waiting for Spring by Meiju K-P
Yarn: Austermann Alpaca Silk, grey-brown (0030)
Needles: 4,5 mm

When I worked with this pattern, I constantly thought that this year spring never comes. However, it seems that it is finally here. This is perfect cardigan under your spring trench coat, warm and comfortable. And yes, in these photos, you can see my baby belly. In autumn we are a family with three children. That is why in these photos the cardigan is modeled by my brothers girl friend, the size S is better for her, it is a bit small for me nowadays ;). And that is why I am waiting for summer now ;).

The pattern is seamless, with raglan yoke shaping. The cables are bit different this time, if look carefully, you can see some moss stitch in the cables. However, the pattern is quite easy and simple to work with, it is worked from top down and you can try it on while you go.

I am writing a pattern, if you are interested in test knitting, please contact me via Ravelry. You can see more information about test knitting from here and here.

Kommentit

  1. Hihiii, onneaonneaonnea! Täältähän se asia sitten varmistui ;) Onnellista odotusta! Niin, ja hieno neuletakki, kummankin päällä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit