Neulojien Yön Arvonta

Nyt alkaa Neulojien Yön arvonta by Meiju. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen, tai kommentoimalla facebookissa. Ja mitä pitää kommentoida: Kerro mikä on lempineuleesi ja miksi. Kerro millaisen neulemallin haluaisit minun suunnittelevan. Kuvauksen ei tarvitse olla mitenkään yksityiskohtainen, mutta se saa olla myös sellainen, jos haluat. 

Arvonnan voittaja saa valita yhden neuleohjeistani, itse valitsemansa.

Aikaa osallistua on ainoastaan Neulojien Yö eli 18.-19.10.2013 klo 21-09. Arvonnan voittajan julkistan parin päivän sisällä arvonnan päättymisestä. 

Onnea arvontaan!

---

Now is time for little Candy on Knitters' Night by Meiju. You can participate by commenting to this post or commenting on my facebook-page. And what you should comment: Tell me, what is your favorite knitwear and why. And tell me, what do you want me to design next. 

The winner of the candy gets to choose one of my pattern.

You can only participate during the Knitters' Night, 18th to 19th October 2013 from 9pm to 9 am. I will announce the winner in couple of days after.

Good luck!

Kommentit

 1. Jee! Osallistun arvontaan.

  Olisi mukavaa, jos suunnittelisit neulemekon! Kauniiden neulemekkojen ohjeita on mielestäni aivan liian vähän!

  T. Lilja

  VastaaPoista
 2. Tulinpa osallistumaan arvontaan :)
  Lempineuleeni on pitsihuivi. Pitsin neulominen ei ole yksitoikkoisen tylsää ja on mielenkiintoista aina nähdä kuinka siitä kamalasta mytystä useimmiten kuoriutuu kaunis huivi pingotettuna.
  Voisin tietysti heittää haasteen, että suunnittele pitsihuivi... ;) mutta jos vaikka Hiutale pipo&kauluri -settiin lapaset?

  VastaaPoista
 3. lempineuleeni on pusero,jonka sain naapuriltani. Toinen on tyttären kutoma ihana kaulahuivi.

  VastaaPoista
 4. lempineuleeni on ehdottomasti kaulahuivi, huiveja on kiva neuloa ja niillä saa piristettyä asua helposti. toivoisin huivimallia, joka onnistuu suht' vasta-alkajaltakin..
  terkuin, Marika K. Jns

  VastaaPoista
 5. Nyt ilmojen viilennyttyä lempineuleeni on lämpöinen kolmiohuivi. Minua kiehtoisi neuloa neulemekko, suht yksinkertainen jollain pienellä jujulla.

  MaarianLangat (@ravelry)

  VastaaPoista
 6. Ihana arvonta - Mukavaa neilojien yötä sinulle, Meiju!
  Lempineuleeni on sellainen kolmio-hartiahuivi - yksinkertainen malli, joita olen jo 3 valmistanut vuosien varrella. Olen katsastellut neulotun polvihameen ohjetta, sellaista putkimallia joka ei kuitenkaan ole kireä vaan silleen "löysästi istuva"... semmoinen olisi ihana toive-ohje :)

  VastaaPoista
 7. Lempineuleeni olisi neulejakku pitkälle isolle tytölle.

  VastaaPoista
 8. Osallistun arvontaan.
  Tällä hetkellä lempineuleeni ovat kirjoneulelapaset, joita vasta opettelen tekemään. Pikkuhiljaa alkaa käsiala ja taidot karttumaan. Toivoisin sellaista ohjetta, jossa on positiivisuutta ja iloa, joka näkyy valmiissa työssä. Mukavaa yön jatkoa.

  VastaaPoista
 9. Lempineuleeni on mummoni äidille kutoma villatakki. Se on hirvittävän lämmin ja sopivan iso. Liityn myös niihin, jotka pyytävät ohjetta neulemekkoon tai -hameeseen. Mielenkiintoisia ohjeita etenkin mekkoihin on liian vähän.

  VastaaPoista
 10. Täällä on kans yksi innokas kaulahuivien neuloja.

  Voisit suunnitella jonkun miehekkään neulepaidan ohjeen pienelle pojalle. Tytöille löytyy paljon kaikkia sieviä malleja, mut pojille lähinnä vain aika perusmalleja.

  VastaaPoista
 11. Arpomaan miekin tulin..:) Lempineuleeni on viimetalven kirjoneulesukat, lämpimät, kauniit ja tarpeelliset.
  Toiveohjeena n.80-86 pojan villahaalari. Perusohjeista olen muunnellu aiemmin, mutta nyt haluasin löytää valmiin ohjeen.

  VastaaPoista
 12. Aioin kirjoittaa, että toivoisin että suunnittelisit pitkän neuletakin. Mutta sitten luin Liljan kommentin ja olen kyllä tismalleen samaa mieltä. Neulemekko! Niitä on aivan liian vähän! Ja lempineule, oh, mahdotonta sanoa... Sinun malleista pidän eniten ehkä Hiippa Pixie Bonnet Capista!

  VastaaPoista
 13. Lempineuleeni on Wollmeisesta neulottu VitaminD, ihana! Toivoisin saumatonta ylhäältä alas neulottua jakkua, yksinkertaista, mutta sellaista, että siinä on se jokin. Ja kokoja myös vähän uhkeammat muodot omaaville. ;)

  VastaaPoista
 14. Mun luottoystäviä on villasukat! Ilman niitä en selviä ;) joten sellaista ohjetta haluaisin sateenkaaren väreillä niin pysyy mieli iloisena kaamoksessakin.

  VastaaPoista
 15. Lempineule on varmasti hyvin istuva kevyt villatakki. Easy carrdigan on esimerkiksi tätä. (Tosin en ole sitä vielä neulonut, ohje makoilee tallessa kunhan saan langat ostettua). Itse käytän PALJON villatakkeja / neuletakkeja ja tietysti villasukkia. Ehkä joku jakkuneule voisi olla kiva, mitä Hepsikin tuolla edellä toivoi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit