Waffel Biscuit Beanie Sale/Pipo AleTässä Neulojien Yö:n kunniaksi uusi pipomallini - Waffel Biscuit Beanie // Vohvelikeksipipo (koot lapsille ja aikuisille). Sen saa nyt Neulojien Yön 18.-19.2013 klo 21-09 ajan -30 % alennuksella. Syötä oston yhteydessä koodi 30waffel kohtaan "coupon code". Voit myös käyttää suoraa linkkiä http://www.ravelry.com/redeem/meiju-knits ja syöttää koodin suoraan kenttään.

Jos sinulla ei ole jo Ravelry-tunnuksia, niin ne kannattaa hankkia viimeistään nyt. Ravelry on ehtymätön neuleohjeiden tietokanta, neulojien oma yhteisö, joka on helppokäyttöinen ja täynnä ihania malleja, projekteja ja tietoa. Pieni käyttöohje Ravelryyn suomeksi löytyy täältä.

Pattern: Waffel Biscuit by Meiju K-P
Yarn: Drops Big Merino, white 01, marmor 08
Needles: 4mm & 5mm

This is my new beanie pattern - Waffel Biscuit Beanie (sizes for children and adults). During the Knitters' Night 18-19th October from 9pm-9am (GMT +2) you will get the beanie pattern with -30% sale with coupon code 30waffel from my ravelry store. You can also use the direct coupon code link http://www.ravelry.com/redeem/meiju-knits and add the code.

Kommentit

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit