Mom's Day Off


Mom's Day Off on äidin vapaahetkinä neulottu huivi. Idea äitienpäivähuivista tuli Lanitium ex Machinalta, ja mielessäni oli heti ajatus huivista, jossa olisi puolet sileää neuletta ja puolet pitsiä. Tällöin langan värit pääsevät oikeuksiinsa ja yritin suunnitella pitsikuvion, joka ei häivyttäisi langan väriä liiaksi. Toivoin pohjalangaksi merinovillaa fingering-paksuisena ja toiveeni toteutettiin, niinpä Lanitium ex Machinalta löytyy nyt ihanaa fingering-paksuista merinoa runsaassa 150 gramman (600 m) vyyhdissä, josta saa tehtyä juuri tämän kokoisen huivin. Lanka on ihanaa, juuri sellaista, että se neuloontuu melkein itsestään. Malliini käytetty väri on Eurydice, jossa vaihtelevat siniharmaat, harmaanruskeat ja turkoosit. Ihana väri! Huiviin riittää yksi vyyhti ko. lankaa. Huivin mitat ovat 150 cm (leveys yläreunasta) x 75 cm (korkeus keskeltä). Huivin kokoa on helppo muuttaa mallikertoja lisäämällä/vähentämällä, joten jos teet suuremman huivin tarvitset enemmän lankaa.

Paras äitienpäivälaja äidille on ohje + lanka -paketti: Ohje on saatavilla Ohjeiden viikon 22.-27.4. ajan kaupanpäällisenä, kun teet Lanitium ex Machinalta yli 25 € oston. Pure Merino 150 on tarjouksessa ohjeiden viikon ajan 26 €/vyyhti (normaalisti 30 €/vyyhti). Huomioi, että vyyhti on riittoisa, 150 gramman vyyhdissä on noin 600 m lankaa.

Pattern: Mom's Day Off by Meiju K-P
Needles: 3,5 mm
Yarn: Lanitium ex Machina Pure Merino 150 (150g/596m/652yds).Mom's Day Off -pattern with suitable yarn is perfect Mother's Day gift. Lanitium ex Machina Pure Merino 150 with lovely colors is just perfect yarn for this pattern. The colorway used in this sample was Eurydice. 

This pattern is available for free when you do over 25€/35$ purchase from Lanitium ex Machina (international shop) during the Patterns' Week 22th-27th of April. The pattern will be delivered by e-mail.

Kommentit

Suositut tekstit