Sheeling Shawl
Toinen ohjeiden viikon Sheeling Shawl on suuri hartia-/kaulahuivi; täydellinen kylmien kesäiltojen lämmittäjä. Huivi tehdään kahdella eri värillä, toisella värillä neulotaan ainaoikeaa, toisella ilmavampaa neulosta. Lanka on hieman paksumpaa kuin tavanomainen huivilanka, siispä huivi on todella lämmin. Jitterbug-lanka sopii muuten myös sukkiin.

Sheeling on englantia ja tarkoittaa pientä erämaamökkiä. Huivi on niin iso, että se lämmittää täydellisesti. Sen voi kiinnittää huivineulalla, mutta kaarevan muotonsa ansiosta se kiertyy myös kaulalle helposti ja ison kokonsa ansiosta pysyy siinä hyvin. Raidoituksessa on käytetty helppoa ilmavaa neulosta ainaoikein neuleen rinnalla. Huivi syntyi oikeastaan siitä ajatuksesta, että halusin raidoittaa ainaoikeaa, jonkin hieman erilaisemman neuloksen kanssa. Halusin tehdä sellaisen huivin, joka sopisi joka tilanteeseen, juuri sinne mökille, mutta myös toimistoon ja työpaikalle ja vaikkapa ulkotakin päälle. Lanka toimii tähän tarkoitukseen erinomaisesti ja malli onnistui myös mielestäni tarkoituksessaan.
Huivin mitat: leveys 140 cm yläreunasta, 75 cm korkeus korkeimmasta kohdasta. Alareuna kaartuu noin 250 cm matkalta.

Saat ohjeen kaupanpäällisenä, kun ostat Titityyltä ohjeiden viikon aikana 2 vyyhtiä Colinette Jitterbug -lankaa. Saat Jitterbugiin alekoodin, kun ostat jonkin myyntiohjeeni (jotka ovat nyt alessa, ks. aiemmat postaukset).
Yarn: Colinette Jitterbug (150g/360m)
Needles: 4 mm This pattern is available for free from Titityy during the Week of pattern 22nd to 27th of April when you by minimum 2 skeins of Colinette Jitterbug yarn.  Titityy's shop is only in Finnish (worldwide delivery).

Kommentit

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit