Polvikävelijän ulkoiluhousutLupasin muistaakseni edellisessä kirjoituksessa esitellä Butlerin Love-malliston aikaansaannoksia, mutta esittelenkin nyt ensin nämä vauvan (tai taapero se jo on, mutta meidän perheelle vielä vauva) ulkoiluhousut. Vauva osaa jo kävellä ulkonakin, mutta on luonteeltaan sellainen, että viihtyy paljon paikallaan polvi-istunnassa, vaikka kuvasto on tässä melko vauhdikasta. Vauva myös etenee paljolti edelleen polvikävellen. Yhtäkkiä onkin tullut melkein kesä, ainakin keväiset ulkoilusäät ovat tällä hetkellä mitä parhaimmat. Vauva viihtyy ulkona (ja niin viihtyy äiti ja isovelikin, kun aurinko paistaa). Pikkuveli on perinyt isoveljensä vaatevaraston, mutta koska on syntynyt hieman eri vuodenaikaan kuin isoveljensä ja kehityskin etenee vähän eri tahtia kuin isoveljensä, niin olen huomannut, että pikkuveli tarvitsee vähän eri varusteita kuin isoveli aikoinaan.

Polvikävelijä tarvitsee kevätlämpöisille keleille kunnon ulkoiluhousut, joita voi pitää vaikka collegetakin kanssa. Isoveljeltä peritty välikausihaalari tuntuu liian hikiseltä vaihtoehdolta näille keleille (ja on pojalle vielä vähän liian suurikin).
Selasin vanhat Ottobreni läpi ja löysin tämän kaavan. Vahvistin housuja polvien kohdalta kaksinkertaisella ulkoilukankaalla, mutta jätin kaavassa olleet taskut kokonaan pois, sillä en halua ylimääräistä hiekkaa kannettavan sisälle. Kangas on kunnollista, vedenpitävää ulkoilukangasta, jonka olen hankkinut Kangastukku.comista. Kankaan hankinnasta on kuitenkin sen verran aikaa, etten nyt muista, mitä kangas tarkalleen oli. Housut on vuoritettu singletrikoolla. Vyötäröresorin sisällä on kuminauha ja erillinen kiristysnauha.
Ja sitten vielä muutama menokuva:


Malli: Majava ulkoiluhousut, Ottobre 4/2010
Kangas: Ulkoilukangas ja resorit Kangastukku.com. Vuorin singletrikoo Ikasyrista.
Muut tarvikkeet: Sirkkarenkaat ja vyötärönyöri Karnaluksista.

(Myssyn malli on oma, se on valmistunut jo viime syksynä. Kangas Ikasyrin ampiaissingletrikoota.)

Kommentit

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit