Settiä kerrakseen


Ensin tein neuletakin. Siihen meni vain seitsämän kerää Taj Mahalia, joten piti tehdä jotain muutakin, koska lankaa oli vielä kolme kerää jäljellä. Sitten tein kämmekkäät (tai kädettimet, kuten eräs neulekerhokaveri sanoo), joihin käytin päihin tästä projektista jäänyttä harmaata lankaa.

Kämmekkäät tulevat olemaan paljon käytössä sitten, kun palaan hoitovapaalta töihin, sillä käteni palelivat aina näppiksellä. Olen vilukissa.

Vieläkin lankaa jäi, joten puhuin neulekerhossa vyön tekemisestä neuletakin kaveriksi, ja eräs ystävä vinkkasi kukan tekemisestä vyöhön. Virkkasin siis kukan ja kiinnitin sen vyöhön.


Vyö ei ole millään kiinni neuletakissa, täytyisi varmaan virkata kylkiin neuletakkilangasta pienet pitimet vyölle. Toisaalta kyllä se pysyy ilmankin niitä. Neuletakista tuli ehkä hieman liian lyhyt, vaikka tein sen ohjeen mittojen mukaan. Malliltaan pitempi takki olisi ehkä kuitenkin ollut parempi.Tämänkin takin neuloin lähestulkoon ilman saumoja eli etu- ja takakappaleet on neulottu yhtenä kappaleena. Olkasaumat ja hihojen alasaumat on ommeltu jälkikäteen.


Neuletakin malli: Lyhythihainen DROPS jakku (Malli nro R-532)
Kukan malli: Vintage Peony Flower by Beverly Deering (Ravelry-linkki)
Vyön malli: Oma
Lanka:  Lane Cervinia Le Fibre Nobili Super Tajmahal, viininpun. (1426). Austermann Alpaca Silk,  harmaa.
Puikot: 4 mm.
Virkkuukoukku: 3,5 mm.

Kommentit

  1. Tulipa neuletakista kiva! Mä aloitan omani (voimakkaan pinkistä) vasta ensi talvena. Onko napit muuten myös Karnaluksista?

    VastaaPoista
  2. Satu, joo napit on myös Karnaluksista, unohdin näköjään postaukseen laittaa. Sieltä löytyi kyllä just sopivan väriset. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit