Puikot solmussa



Sukkasato launch: Ajattelin opetella Magic Loop -tekniikan, jossa siis neulotaan kahta sukkaa yhtäaikaa kahdella pitkällä pyöröpuikolla, kun nyt Sukkasadon aikaan on "pakko" neuloa sukkia. Etsin koko eilisen illan täydellistä sukkamallia sitä löytämättä, joten päätin vain luoda 88 silmukkaa per sukka ja väkertää itse jonkun mallin. Näistä on tarkoitus tulla pitkät ylipolvensukat. Malli ei ole vielä edes päässä, ensin ajattelin tehdä resorin ja sitten ehkä jotain palmikkoa. Saa nähdä.

Magic Loopia opettelin myös koko eilisen illan tämän loistavan videon avulla. Alku oli hankalaa, mutta kyllä se siitä alkoi sujua. Verraton systeemi :).

Lankana on Novitan Nalle aloevera, ihan perussukkalanka siis tällä kertaa. Onpa karkean tuntuista neuloa, kun viime aikoina on neulonut pehmoisia merinovilloja ja bambulankoja.

Huomenna neulekerhomme lähtee jälleen Tallinnaan, tällä kertaa hieman pienemmällä porukalla. Matkakertomusta on siis tiedossa ensi viikolla.

Kommentit

  1. Magic loop on miusta aina näyttänyt niin hanakalalta, etten oo uskaltanu ees aloittaa... Mutta joku päivä mie vielä yritän, lupaan!
    Tsemppiä sukkien tekoon ja sukkasatoon!
    Alankin nyt selatta blogiasi ihan ajan kanssa...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit