Syksyn huivi
Neuloin mummohuivin (anteeksi Jatta, ei tämä tosiaankaan mikään mummohuivi ole, vaan tosi kaunis ja monikäyttöinen malli, sanottu siis pilke silmäkulmassa), josta piti tulla juhlahuivi taannoisiin häihin. Viime hetkellä päätin kuitenkin vaihtaa häihin valitsemaani asua, joten huivi jäikin sitten muihin tarkoituksiin.

Siispä huivi vaihtui käyttötarkoitukseen "kahden lapsen kohta keski-ikäinen äiti yrittää näyttää teiniltä". Teinikuteet siis päälle ja viimeiseksi silaukseksi tämä huivi, joka on todella lämmin kylmeneviin syyskuun päiviin.

Lanka on Siperiasta tuotua perulaista 100%:sta alpakkaa. Tämä lanka oli vähän hassusti Ravelryssä: siellä lanka oli 50 gramman kerissä, mutta nämä minun keräni olivat 100 grammaisia. Huiviin meni vähän päälle 100 grammaa lankaa. Merkitsin projektitietoihin, että keriä meni kolme (á 50 g), vaikka todellisuudessa niitä meni siis vähän yli yksi (á 100 g).

Pattern: Zetor by Jatta Saukko
Yarn: Inca Tops Alpaca 100, beige (SFN21)
Needles: 4 mm.

Kommentit

 1. Ihana huivi!!! Ja hyvin täyttää tarkoituksensa, et näytä päivääkään yli 2-kymppiseltä!

  VastaaPoista
 2. Hieno Zetor, malli toimii näemmä paksustakin langasta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikille :) Erityisesti tuo Hannaliinin kommentti lämmitti mieltä ;)

  Emma: Lanka ei itse asiassa ollut kovin paksua (Ravelryn langanpaksuusluokituksessa se on Sport/5 ply (12 wpi) eli ohuempaa kuin Nalle lanka). Mutta koostumukseltaan oli kyllä vähän pörröistä eli paksun oloista, tuollaista Novitan Rose Mohairin tapaista, mutta "helpompaa". Mutta hyvin toimi :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit