Simpukoita
(Btw, se miksi otan itse itsestäni enkä laita esim. miestäni kuvaamaan, johtuu siitä, että tämän peilin edessä valo on parhain ja vielä näin itse otettuna. Vaikka ei se tässäkään parhain ole, mutta ulkona on tähän aikaan jo ihan pimeää. Sitäpaitsi mies oli kuvien ottamishetkellä sählyä pelaamassa. ;) )

Tämä neuletakki on odottanut jo muutaman viikon lähes valmiina vain nappien ompelua. Tänä iltana sain vihdoin napit ommeltua kiinni, kun ensin ostin toiset napit ensimmäisten nappien osoittautuessa liian pieniksi napinrei'ille.

Mutta hyvää kannatti odottaa. Vaikka itse sanonkin, tästä tuli aika onnistunut neuloomus! Piti oikein sovittaa sitä useammanlaisen vaatteen kanssa, ja hyvin se tuntui mallaavan. Hihat ovat aika kapoiset, joten minkään kovin hihallisen vaatteen kanssa sitä ei voi pitää. Tein hihoihin vielä lisäyksiä pari lisää, jotka sitten kavensin olkapään kohdalla pois, että saisin hihoihin vähän lisää leveyttä. Muutenkin muokkasin mallia hieman itse: tein koko neuletakin yhtenä kappaleena ilman saumoja ja vähensin siten saumavarojen verran silmukoita ympärysmitasta, tein raglan-muotoilut, enkä istuttanut hihoja, kuten ohjeessa. Lisäksi en jaksanut neuloa hankalan tuntuista nappilistaa, vaan tein sen samalla kuin tuon alaresorinkin. Simpukkaneuleen neulominen ei ollut mitään kovin monimutkaista, vähän hankalaa kylläkin.

Ja lanka, suosikkini. Ihanaa Taj Mahalia, maailman miellyttävintä neuloa!Pattern: Millefiori Cardigan by Andrea Pomerantz (ravelry-linkki)
Yarn: Lane Cervinia Le Fibre Nobili Super Taj Mahal, white ()
Needles: 4 mm (clam stitch 3 mm)

Kommentit

 1. Voi Meiju, tää on tosi upea!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaikille, itsekin olen tyytyväinen lopputulokseen :).

  VastaaPoista
 3. Paljon kauniimpi kuin ravelryssa oleva pinkki ja huolellisemmin tehty ja viimeistelty.

  VastaaPoista
 4. Kiki,purkaja: Oijoi, kiitos tuosta kommentista, kylläpä lämmitti mieltä ja ihan punastutti posket. :)

  Hannaliini: Kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Oi kun nätti ;) Ihana olis neuloa välillä jotain itelle...jos malttais...

  VastaaPoista
 6. Tiina: Kiitos. Varo vaan, jos itselle ryhtyy neulomaan, niin ei enää muille maltakaan :P Mullakin on nyt vaikeuksia tarttua sukkapuikkoihin ja neuloa pojilleni pakollisia villasukkia :P.

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka ihana,saisinko tuosta kuviosta ohjeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ohje löytyy Ravelrystä nimellä Millefiori Cardigan. :) Ei ole siis itse suunnittelemani ja tästä on niin kauan kuin olen neulonut tuon, että muista enää tarkalleen, miten tuo neulottiin.

   Poista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit