Pieniä juttuja pienelle pojalle


Pieni poika kasvaa, se on tänään jo 1 v 10 kk, melkein 2-vuotias. Vastahan se syntyi! Häntä vähän jännitti tämä kuvaussessio, vaikka kuvauspaikka on yksi pojan lemppareista - olohuoneen ikkunan ääressä oleva senkki, jonka päältä näkee kätevästi isin pihaan kurvaavan auton. Pieni poika osaa olla jo aika uhmakas ja omapäinen. Hän käyttää aika monia sanoja jo ja kommunikoi tomerasti päätään nyökyttämällä tai pyörittelemällä. Hän on huumorintajuinen ja koettelee aika ajoin isoveljensä ja vanhempien pinnaa ;).

Paidan applikaatio on Ottobresta Outo otus -paidan kaavalla tehty. Raglan hihainen kaava on sovellus parista kaavasta. Paidan raitabambucollege on Myllymuksuilta, samoin pallotrikoo.

Pieni poika sai myös lapaset. Lankana Schoppel Wollen ohut ihana kutittamaton superwash merinovilla. Eikä haittaa vaikka merinolle ominaisesti. vähän pesussa venähtäisikin - menisi sitten vielä ensi talvenakin ;)


Pojan päässä oleva myssy on myös omaa tuotantoa. Tein sen viime talvena (vai kaksi vuotta sitten - en nyt muista, kun äitiys on vienyt muistin) isoveljelle, mutta se menee nyt loistavasti pienemmälle. Myssy on tarkemmin esitelty vanhassa blogissani.


Pattern: Basic mittens, co 32 sts. Thumb increases 4 times 2 st in every 3rd row. Thumb 12 sts.
Yarn: Schoppel-Wolle Life Style
Needles: 2,5 mm ja 3 mm

Kommentit

Suositut tekstit