Taikabolerot

Mitenköhän tämän nyt aloittaisin? Olen joskus erehtynyt ostamaan näitä lankoja, en tiedä miksi, sillä en erityisemmin pidä tämän tyyppisestä langasta. Ne ärsyttivät tuolla kaapin perällä niin, että halusin neuloa ne pois ärsyttämästä (ja silti niitä jäi, huokaus).

(Kuvat Tanu K. Kuvauspaikka Kasvitieteellinen Puutarha, Kaisaniemi, Helsinki.)

En oikeastaan pidä näistä lopputuloksistakaan. Tarkoitus oli tehdä mustasta bolerosta vähän löysempi malli, ja se onnistuikin koon puolesta. Resorit tein vähän lyhyemmät kuin mallissa ja hihat ovat mielestäni ko. mallissa ihan turhat, ne jätin tekemättä kokonaan. Mustasta bolerosta tuli pikkujouluvaate, jota on kerran siinä tarkoituksessa pidettykin. Sellaisessa käytössä se on ihan ok. Laitetaan tähän vähän pikkujoululookiakin, vaikka nämä omalla kameralla otetut kuvat eivät ole edes esittelykelpoisia ;).
Pattern: Neulottu naisen taikabolero by Arja Viitala (Novita-lehti, syksy 2009).
Yarn: Novita Rose Mohair, black
Needles: 5,5 mm

Harmaasta bolerosta tuli pettymys. Tämä on kokoa S, mutta siitä tuli vähintään L. Reunojen pitsi ei onnistunut ollenkaan, siitä ei tullut ollenkaan sitä fiilistä, mitä hain. Hihojen reunukset asettuvat jotenkin, mutta tuo muu reunus käpristyy ihmeelliseksi köpperöksi, eikä asetu ollenkaan. Vaikka on kasteltu.

(Kuvat Tanu K. Kuvauspaikka Kasvitieteellinen Puutarha, Kaisaniemi, Helsinki.)

Pattern: Bolero by Anne-Maija Immonen (Novita-lehti, kevät 2008)
Yarn: Novita Rose Mohair, Grey
Needles: 5,5 mm

Veljeni ottaa upeita kuvia ja Kasvitieteellisessä Puutarhassa oli tosi jännä valaistus. Bolerotkin näyttävät paremmilta kuvissa kuin käytössä tuntuvat ;). Kasvitieteellisen piti hankkia kuvauslupa, jos kuvat aikoo julkaista jossain (eli täällä). Lupa ei maksanut mitään, koska kuvia ei käytetä kaupallisiin tarkoituksiin.

Harmaasta bolerosta ja minusta ei tullut kavereita ja harmaa bolero lähti äidilleni joulupakettiin, hän varmasti löytää sille enemmän käyttöä. Mustan boleron pidän itselläni, pikkumustan kanssa löydän sille varmaan pikkujoulukäyttöä jatkossakin.

Ja tämä lanka - se jää ostamatta jatkossa.

Kommentit

  1. mikä ihana mekko/tunika sulla on tuolla alla päällä?! Tuo harmaa.

    heh, sun neulottu taikabolero on paljon kauniimpi kuin mun Alpaca Silkistä väsäämä :D mulle tuli numeroa liian pieni. :p

    Ninnuska

    VastaaPoista
  2. Ninnuska, mekko on Creamilta :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit