Party!Esikoiseni täyttää 5 vuotta! Meillä oli lastenjuhlat vähän aikaa sitten, tein juhliin itselleni tämän tunikan. Kankaat ovat jälleen Amy Butleria. Olen kuin lapsi karkkikaupassa näiden kankaiden kanssa, haluan ne kaikki! Tämä pohjakangas on ollut minulla jo varmaan vuoden päivät, en ole vain saanut itseäni ompelukoneen ääreen kuin vasta nyt. Kontrastikankaan hankin vasta nyt, kun löytyi sopiva ohje, joihin näitä kankaita käyttää. Malli on kirjasta Onnellisen ompelijan opas (Kay Whitt) - visuaalisesti aivan ihana kirja! Tunikan ompelujärjestys ei sen sijaan kirjassa ollut ihan järkevä, joten en noudattanut sitä, vaan tein oman pääni mukaan. Lisäksi malli oli sellainen, että välisovitukset ompelujärjestyksineen eivät oikein toimineet, ja tunikasta tuli ehkä mulle liian leveä... Täytyy vähän muokata kaavaa, jos sitä vielä käytän.  


Huomenna lähden ystäväni kanssa Italiaan! Ihanaa! Laitan muutaman ajastetun postauksen tulemaan ensi viikoksi pienistä jutuista, jotka ovat valmistuneet lähiaikoina.

My firstborn is now 5 years old! We had children's party a while ago. I made this tunic for the party. The fabrics are once again from Amy Butler. I am like a child in a candy store with these fabrics. I want them all! The pattern is from book Onnellisen ompelijan opas (by Kay Whitt), visually a lovely book!

Kommentit

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit