Beachwear


Tein rantatunikan. Tästä tuli vähän hassu. ;D Ohje on Suuri Käsityö 7/2011 -lehdestä ja ompelutyönä homma oli helpoista helpoin. Tietysti trikoon ompeleminen on asia erikseen, mutta reunatikkaukset tein peitetikkikoneella eli helposti meni. Kangas on Eurokankaasta.

Mietin pitkään, että viitsinkö näitä kuvia tänne ylipäätän laittaa, että onko tämä blogipostauksen arvoinen ompelu. Mutta tässä ne ovat, kun ei täällä blogissa muutakaan tapahdu... :). Erityisesti nuo rantakuvat vähän epäilyttivät, hmm... täytyi vähän rajailla niitä. Tämä menee muuten ihan iltavaatteenakin kuumana hellepäivänä.

Kuvat otettiin jo Italian lomalla toukokuussa.

I sew a beach tunic. Easy to sew, made from two big square shaped pieces of fabric. The pattern is from the Suuri Käsityö 7/2011 -magazine.

Kommentit

 1. Ei se ole ollenkaan hassu vaan hieno! :)

  http://mursumarsu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään! Tosi kiva, ja ihania beachi kuvia! :) Jos tää oli helpoista helpoin, niin taidan kokeilla tehdä itsekin. Lisään vaan ehkä taskut vielä tuohon reunalle. Ei haittaa vaikka vähän venähtääkin reunoilta, vai mitä mieltä olet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan haittaa vaikka vähän venähtäisikin sivuilta. Se on tällaisenakin vähän pitempi sivuilta, kun se on tehty kahdesta neliön mallisesta palasta. Vyöksi vois hyvin laittaa jotain muutakin kuin vyön tuista samasta kankaasta. Mä vähän lyhensin alkuperäistä ohjetta, se oli mun mielestä liian pitkä polviin ulottuvana

   Poista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit