Friends
Uusi mekkoni ja uusi neuletakkini ovat nyt kavereita. Olipa outoa neuloa mustaa merinovillaa kesällä, sillä en yleensä käytä mustaa (tai merinovillaa) kesäisin. Kun ostin tämän Desigualin mekon, tiesin heti neuletakin sopivan sen kanssa, kuin nenä päähän. Ja Suomen kesässä kuitenkin välillä tulee kylmä, joten on ihan hyvä, että on jotain lämpimämpääkin vaatetta olemassa ;). Mekko oli tosi hyvä ostos, vaikka aluksi epäröinkin sen ostamista. Desigual ei muutenkaan ole kuulunut vaatekaappiini, kun jotkut kuviot menevät vähän liikaa överiksi mun mieleen. Mutta tätä mekkoa olen pitänyt todella paljon ja tykkään siitä. Minulla oli jopa sattumalta kaapissa sopivat korut sen kaveriksi. :)My new dress and my new cardigan are now friends. It was pretty weird to knit black merino wool in the summer, because I do not usually wear black (or merino wool) in the summer. However, when I bought this Desigual dress, I instantly knew that this cardi is a perfect friend for this dress. And when it gets chilly (and it usually does in the Finnish summer), it is good to have something with the dress. This dress was a really good buy, although I hesitated buying it. However, I have worn it a lot

Pattern: Ardelise by Vanessa Smith
Yarn: Lane Cervinia Le Fibre Nobili Merino Superfine, black.
Needle: 4,5 mm 

Kommentit

 1. Ihanat sekä neuletakki että mekko! Tämä kesä on kyllä ollut sellainen, että merinovilla ei ole lainkaan liikaa (nimim. Ruskovillan kerrasto ulkovaatteiden alla monena kesäaamuna ulkoillut).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan ole ollut merinovilla liikaa, mulla on toppatakki ollut päällä monena päivänä mökillä lasten kanssa ulkoillessa :P.

   Poista
 2. Onpas hauska neulemalli, kun tuo kaulus jää jännästi läpinäkyväksi. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis takki:) Ja juurikin sen kauluksen takia!
  nimimerkki:nahkahanskat kädessä ongella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ja lapaset tänä kesänä tarvitsisi ihan muuten ulos lähtiessään. Ja pipon päähän ;)

   Poista
 4. Kaunis neule kauniin mekon kaverina. Tuo harva reunakuvio on tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin, tuo keveyttä tähän just sopivasti :)

   Poista
 5. Mainio takki, varmasti kaveeraa mainiosti monen muunkin vaatteen kanssa!

  VastaaPoista
 6. Kyllä kaveeraa tosiaan, mustaa tarvitsee aina. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit