Palkintoesittely - ponchon nimikisa jatkuu

Avasin pienimuotoisen ponchon nimikisan täällä. Ihania nimiehdotuksia mallille on jo tullutkin, hyvä niin, mutta lisää tietysti kaipailen :). Palkinnot eivät olleet kisan julistusvaiheessa itsellenikään kovin selviä, mutta nyt ehdin tutkiskelemaan lanka- ja kirjavarastojani ja löysin muutaman minulle ylimääräisen jutun, jotka toivottavasti ilahduttavat jotakuta muuta.

Eli palkinnot ovat seuraavat:

1. palkinto - neuleohje: Ponchon ohje (englanniksi, kääntyy mahdollisesti myöhemmin suomeksi).
2. palkinto - lankaa: Luomu merinovillalankaa 2x50gm, väri harmaavalkoinen (minulla ei ole harmainta aavistusta, mitä lankaa tämä on, sillä löysin vain Muksuaitan lähetteen, jossa luki luomu merinovillalanka, väri: marle. Näistä piti ilmeisesti joskus tulla villavaippahousut vauvalle, mutta näistähän voi tehdä mitä vaan, vaikka pipon.)
3. palkinto - kirja: Söpöä - Aranzi Aronzo (askartelu- ja ompeluideoita, vaikka applikointiin).

Käykää jättämässä siis kommentti - siis nimiehdotuksella varustettuna - tähän postaukseen, niin olet mukana palkintojahdissa. Minä teen voittajanimen valinnan ja 1. palkinto menee voittajalle, toinen ja kolmas palkinto arvotaan. :)

Aikaa osallistua 31.7.2013 saakka!

----

You still have time to participate and suggest name to my poncho pattern. Give your name suggestion by commenting here. The best name suggestion is awarded by poncho pattern. In addition, I am going to raffle some yarn (organic merino wool, two 50 g skeins) and a book Söpöä by Aranzi Aronzo (Finnish translation).

----

Mitähän muuta kuuluu? Ainakin kovasti lomailua. Ja neulomista. Monta työtä on valmistunut, mutta ne on vaan kuvaamatta ja ohjeet kirjoittamatta. Mutta niistä sitten myöhemmin.

Kommentit

Suositut tekstit