Reed - Kaisla

Kesähuivi pehmeästä luomupuuvillalangasta. Ostin tämän langan viime kesänä Kerästä aikomuksena tehdä siitä huivi, mutta se marinoitui kaapissa, kun sopivaa ohjetta ei vain löytynyt. Väkerrys syntyi siis omasta päästä ja on samanlainen molemmilta puolilta, kun jotenkin näiden huivien kanssa en oikein jaksa katsoa, miten päin sen kaulaani laitan.

Lanka on aivan ihanaa, pehmeää ja eläväpintaista, siinä ei ole puuvillan kovuutta ollenkaan. Ja mukavaa se oli neuloakin. Nimestään huolimatta lanka oli aika paksua, DK-paksuista. Pingotuksesta huolimatta lanka käyttäytyy oman mielensä mukaan, pitäen pehmeytensä, mutta ei taitu tasaiseksi.

Pattern: My own.
Yarn: Pickles Thin Organic Cotton.
Needles: 5 mm.

----

This is my new shawlette, from lovely organic cotton yarn. The pattern is my own, since I could not find a pattern that I liked. The shawlette is similar from both sides.

The yarn is very soft and after blocking the shawlette, it still behaves a bit wildly, having a mind of its own. However it is still soft and lovely.

Kommentit

  1. Kaunis huivi! Ne Picklesin puuvillalangat ovat niin ihanan pehmeitä, että minäkin villan ystävänä olisin ostanut jos joku väri olisi sopinut omaan makuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rupesin haaveilemaan tästä jotain neuletakkiakin, on niin kivan tuntuista ja kevyttä. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit