Ah, LOMA!


Olin viime viikon lomalla keväisessä Italiassa hyvän ystävän kanssa ilman lapsiamme ja miehiämme. Ai että! Olipa ihanaa pukeutua hellevaatteisiin, säätkin alkoivat suosia loppuviikkoa kohti.

Neuletakin malli on jälleen löytö Ravelrysta. Mulla oli nämä Karnaluksista aikoinaan ostetut langat, mutta ei tarkempaa ideaa, mitä niistä tekisin. Tähän malliin laskin niiden riittävän hyvin ja bolerotyylinen neuletakki on kiva kesävaate. Ehkä neuletakki ei ihan tämän mekon kanssa imartele vartaloa täydellisesti, mutta ihana setti tuo oli liihotella rannalla.

Pitsimalli ei ollut maailman miellyttävin neuloa, en oppinut sitä ulkoa koko neulomisprosessin aikana. Joku siinä tökki. Mutta nätti tuli silti.Pattern: Flutter-Sleeved Blousy Lace Cardigan by Sweater Babe
Yarn: Rowan Bamboo Tape, 705 Wafer
Needles: 4,5 mm

Last week I had a holiday in Italy with my good friend, without our kids and husbands. Nice! I had some troubles with this lace pattern, but the result was perfect, luckily.

Kommentit

 1. Tyylikäs neuletakki! Ja oih, mitä kuvia...

  VastaaPoista
 2. Hannaliini, kiitokset :) Kerrankin oli aikaa lukea vähän kameran käyttöohjetta, kun ei ollut lapsia vahdittavana ympärillä ;)

  VastaaPoista
 3. Haa, osaathan sinäkin käyttää hametta :) Todella kaunis neulepusero ja käy sinulle hienosti. Kuvista päätellen on ollut käymisenarvoinen reissu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa olisi enemmän mekkokelejä täällä päin maailmaa ;). Oli kyllä ihana reissu, laitan vielä lisää kuvia, kunhan ehdin.

   Poista
 4. Ihanat pitsit tässä puserossa. Se on kyllä tosi haastavaa neulottavaa, jollei pitsikaaviota opi ulkoa. Hienosti sinnittelit loppuun asti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Tuossa oli vielä ärsyttävä nurjalla puolella tehtävä 2 nurin yhteen -kohta kaksi kertaa mallikerran aikana, eli nurjia ei päässyt posottamaan suoraan. Mutta lopputulos sitten palkitsi. :)

   Poista
 5. Kaunis neule ja aivan ihana pitsikuvio!
  Kuvien(kin) perusteella lomasi näyttää olleen täydellinen:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit