Hippie

(Kuvat Tanu K.)

Ostin alunperin nämä langat tätä projektia varten. Jotenkin epäröin kuitenkin aloittamista, sillä tekemäni neulemekot ovat jääneet kuitenkin aika vähälle käytölle. Kesäisin pidän kyllä mielelläni mekkoja, mutta ehkä sitten jotain muuta kuin neulemekkoja. Pyörittelin lankoja päässäni ja totesin, että kesäneuletakkeja minulla ei vielä ole liikaa. Siispä tein omasta päästäni neuletakin. Värinvaihtojen takia kuljetin lankoja tuolla nappilistan reunassa ja siksi takki sai lopulta virkatun reunan, jolla sai värinvaihdot hyvin piilotettua. Neule on kuinkas muutenkaan kuin saumaton, ylhäältä alas työstetty takki. Tästä tuli ihan kiva, kesällä aina piristyn ja pidän joitain muitakin värejä päälläni kuin aina niitä tylsiä ja samoja. 


I originally bought these yarns for this project. However, I started to wonder that I probably wouldn’t wear this kind of dress that much, although it is beautiful. I decided to do something else from the yarn. I designed a pattern of my own. The cardigan is worked from top-down. It has crocheted edgings. I usually get inspired with the colors in the summer, it is nice to wear something else for a change than always the same old dull colors.

Pattern: Hippie by Meiju (Ravelry-link)
Yarn: DROPS Muskat from Garnstudio
Needle: 4 mm
Crochet Hook: 4 mm

Kommentit

 1. Hieno, jälleen. Mä en käsitä sun vauhtia. Miten ihmeessä sä saat näin isoja töitä tätä vauhtia valmiiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Tämän mä neuloin käytännössä siellä Italian lomalla. Tai ainakin puolet siitä. Siellä ehti hyvin ;). Ja mä varmaan neulon käytännössä koko ajan, ellen tee jotain muita kotitöitä. Joka päivä ehkä yhden tunnin, keskimäärin. Neulekerhopäivänä sitten monta tuntia putkeen. ;)

   Poista
 2. Ihanat on värit. Ja nirkkoreunus tekee kaikesta aina kauniimpaa. :) Upea neuletakki!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Thank you. And also very comfortable in chilly Finnish summer. :)

   Poista
 4. Ihana!
  Kertakaikkisen ihana!
  Kerroit, että ohje tulossa piakkoin; minne? Tänne?
  On kyllä kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus oli laittaa ohje Ravelryyn. Katsotaan nyt tuleeko siitä mitään, se on koeneulonnassa nyt. Laitan tänne blogiin tiedon, kun ohje on saatavissa. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit