Lisäaikaa arvonnalle ja Instagram

En saanut sitten eilen arvottua voittajia arvontaan. Lisäksi meille tuli nyt viikonlopuksi jouluista asiaa sukulaisten luo (terveisiä junasta), joten viikonloppu menee siinä. Lisäaikaa siis annetaan sunnuntai-iltaan klo 18 asti! Sen sijaan innostuin eilen kyläilijöiden lähdettyä ja lasten mentyä nukkumaan paketoimaan lahjoja. Bongasin tämän paketoimisidean Pinterestistä. Miksi käyttää tylsiä muovisia pakettinaruja, kun voi käyttää villalankoja. Loistava keino käyttää jäljelle jääneet jämälangat ja tulee vielä kaiken kukkuraksi kauniita paketteja. :)

Kuvat on otettu Instagramilla, joka on näpsäkkä keino saada tavallisista kännykkäkuvista ihan kelvollisia otoksia. Suosittelen tutustumaan. :) Ja on siinä se sosiaalinenkin puoli, jos haluaa seurata jonkun tekemisiä. Minut löytää Instagramista, jonne hetki sitten vasta löysin kunnolla, nimellä meijunoma. :) Ja saa seurata ihan vapaasti.

(Muok: No jopas, Instagram julkisti maanantaina 17.12. uuden käyttöehdot, joka tarkoittaa, että se voi kuvien käyttäjät luovuttavat automaattisesti kuvien oikeudet palveluntarjoajalle. Mikä tarkoittaa, että Instagram voi käyttää niitä esim. mainontaan. Täytyypä miettiä tarkemmin, mitä palvelussa julkaisee...)

(Pinterest on myös kiva paikka, vaikka siitä nyt on ollut keskustelua kuvien tekijänoikeusnäkökulmasta. Hyvää on se, että kuvan alkuperäislinkki säilyy kuitenkin kuvan ja pinnauksen mukana. Oman blogini kuvia voi ihan rauhassa pinnata, sillä lähde siinä säilyy automaattisesti mukana.)Kommentit

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit