Sydney Soft Pattern Release


 


 (Photos by Tanu K.)

Vihdoinkin sain julkaistua tämän uuden neuletakkiohjeeni, Sydney Softin, josta kirjoitin aikaisemmin täällä. Nyt ohje on viimeistelty, ihanat testineulojani tekivät tarkkaa työtä ja nyt olen todella tyytyväinen malliin. :) Blogger tekee taas jotain hämärää kuville, klikkaa ne suuremmiksi, niin näkyvät kunnolla. Ohje löytyy Ravelrysta, täältä.

Huomaattehan, että arvonta-aika päättyy tänään klo 19! Vielä on viimeiset hetket osallistua arvontaan. Voi kuitenkin olla, etten ehdi arpoa voittajaa vielä tänä iltana, kun meille on tulossa vieraita, mutta palaan asiaan heti, kun pystyn. Ehkä pääset vielä arvontaan mukaan, jos kommentoit arvontaviestiin ennen kuin ehdin arpoa voittajan. :)

Pattern: Sydney Soft by Meiju K-P
Yarn: Rowan Baby Alpaca DK
Needles: 3,5 mm

I have finally released my new cardigan pattern Sydney Soft. I wrote about it earlier, here. My test knitters did great job, and I am very happy about this pattern. If the photos are not showing well, click them bigger. The pattern is now available in Ravelry.

Kommentit

 1. Ou vau! Ihana! Ja kiitos ohjeen julkaisemisesta.. Taas yks työ jonotuslistalle! ^^

  VastaaPoista
 2. Kylläpä onkin nätti villatakki.

  VastaaPoista
 3. Kiva takki! Onko ohjetta suomeksi?
  Maka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mä olen kokonaan jättänyt vastaamatta ihan selkeään kysymykseen? Voi ei... Ei ole valitettavasti suomeksi ohjetta tällä hetkellä. Laitan blogiin kyllä heti tietoa, jos ohjeen jaksan vielä suomeksi kirjoittaa.

   Poista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit