Cocotero-ohje (ponchon nimikisan voittaja ja palkintoarvonta)


 Cocotero-poncho


Kiitos kaikista Ponchon nimiehdotuksista! Paljon tuli suklaaseen viittaavia nimiehdotuksia ja se oli itselläkin ensimmäisenä mielessä johtuen langan väristä. Tykästyin kuitenkin yhteen nimeen yli kaiken ja se oli Altocumuluksen ehdottama Cocotero - kookospähkinä. Poncho saa nyt nimekseen tuon Cocoteron. :) Vaikka tällaista lämmintä villaponchoa ehkä vähemmän tulee pidettyä kookospalmumaissa, jotain kookospalmuista tässä on ja ponchonhan sisällä tosiaan on kuvaushetkellä (ja vieläkin) pähkinä ;)

Altocumulus saa palkinnoksi ponchon ohjeen - toimitathan minulle sähköpostisi osoitteeseen meijuknits (at) gmail (piste) com.

Lisäksi lupasin arpoa toisen ja kolmannen palkinnon. Toinen ja kolmas palkinto on siis puhtaasti arvottu, nimiehdotuksilla ei ollut tässä mitään osuutta asiaan, vaikka ihania ehdotuksia arpaonnisiltakin tuli.

Toisen palkinnon (lankaa) saa Krisse (ehdotus oli Chocolate Cowl) ja kolmannen palkinnon (kirja) Henna (nimiehdotus Mencho). Toimitettahan minulle osoitteenne sähköpostiini meijuknits (at) gmail (piste) com.

Cocotero-ohje (rav-linkki) löytyy nyt Ravelrysta sekä suomeksi että englanniksi.

Kommentit

Suositut tekstit