Pukkilan Puikkopäivillä


(Yläkuva Galleria Koivulinnan pihalta, jossa neulottiin vielä neulekerhon kanssa Puikkopäivien jo hiljennyttyä.)Tänään oli mun kesän ainoat festarit, Pukkilan Puikkopäivät. Autuaan tietämätön tästäkin kivasta tilaisuudesta olisin ollut ellei yksi neulekerholainen olisi vinkannut. Kiitos vaan Ilulle järkkäämisestä! Meitä lähti viisi kerholaista matkaan ja mukavaa oli viidenkymmenen muun neulojan joukossa. Kuuma päivä tuotti vähän tuskaa tämän ison mahani kanssa, mutta vettä kului ja se vähän auttoi.Erityisesti mieleen päivästä jäi succaplocci-ukko, Aleksi Viirilä ja hänen tarinansa. Succaplokki-kauppa löytyy Etsystä. Succaplokin olemassaolon olen kyllä tiennyt, mutta yhtään tilpehööriä en ole ostanut. Nyt lähti kuitenkin mukaan puikkomittoja parikin kappaletta.Lisäksi mieleen jäi Veera Välimäen kertomus, hänen juuri julkaistu kirjansa Lankaleikki tarttui mukaan. Siellä on ainakin yksi ihana pipo-ohje joka pääsee hetipian puikoille! Ja paljon muitakin kivoja malleja.Ja mukaan tarttui tietenkin lankaa Ilun Handu-puodista. Näistä tulee jotain, näette sitten.Ihana päivä! Koko päivä pelkkää neulomista!

Kommentit

  1. Taisi olla mukava päivä! Tuonne on kyllä joskus päästävä...

    VastaaPoista
  2. Kun maha alkaa olla iso, niin kuumuus haittaa, mutta siitä ei voi syyttää kuin sään herraa ;). Oli kyllä kivaa neuloa ihan koko päivä. :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa! Mä just meinasinkin kysellä pääsittekö tutustumaan tuohon uuteen kirjaan. Se meni kyllä heti ostoslistalle, Mekkotehtaan kera ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit