JättikassiOlen ihaillut erään neulekerholaisen Amy Butler Birdie Sling -laukkua sen verran pitkään ja tunkenut aina omat neuleeni ahtaasti käsilaukkuun mennessäni neulekerhoon, että nyt piti tehdä asialle jotain. Valmistui tämä jättilaukku Amy Butlerin kankaasta, vaikka kaava ei olekaan Butlerin. Vuorikankaaksi otin kaapin perältä sitä kangasta, jota nyt sattui olemaan sopivan kokoinen pala. Kangas on nimenomaan vuoritarkoituksiin joskus hankittua, mutta en nyt muista mitä varten sen alun perin olen hankkinut.

Tykkään tästä laukusta ja kaava oli yksinkertaisen helppo! Tänne mahtuu tilavasti isokin neuletyö. Sisälle tein taskun pikkutilpehööriä (esim. silmukkamerkkejä) varten.

Pattern: Granny Bag  from "Carry Me - 20 Boutique Bags to Sew " by Yuka Koshizen.
Fabric: Daisy Chain by Amy Butler. Inner fabric from Eurokangas.

Kommentit

 1. Todella kaunis ja tilava laukku, johon todella mahtuu paljon! Olen etsimässä mallia kesäkassille, joten inspiraatiosi tuli juuri sopivasti - tilasin kirjastosta suosittelemasi Yukan kirjan! Aion myös ommella vahakankaasta laukun uimahalli-reissulle ... Tilava ja hieman yksinkertaisempi malli olisi haussa siihen.
  Hyvää kesänjatkoa toivotellen, Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan inspiraatiosta! Kirja on hyvä, sieltä saattaa löytyä malli myös uimahallikassille. ;) Mukavaa kesää myös sulle!

   Poista

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista!

Suositut tekstit